شرکت پایدارکشت هوش خاورمیانه، افتخارآفرین در جشنواره بین‌المللی خوارزمی

شرکت پایدارکشت هوش خاورمیانه، موفق به کسب رتبه در جشنواره بین‌المللی خوارزمی شد!

کسب رتبه در جشنواره بین‌المللی خوارزمی

مراسم سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و بیست و ششمین جشنواره جوان خوارزمی، در تاریخ ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ در سالن اجلاس سران تهران، با حضور رئیس‌جمهور، برگزار شد. در این مراسم، از برگزیدگان این جشنواره‌ها در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری کشور تجلیل به عمل آمد.

 

یکی از طرح‌های برجسته این دوره، سامانه مدیریت هوشمند مصرف آب در کشاورزی بود که توسط شرکت دانش‌بنیان پایدار کشت هوش خاورمیانه از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ارائه گردید. این شرکت موفق به کسب رتبه سوم در بخش طرح‌های توسعه‌ای این جشنواره شد.

 

دکتر پروانه عسگری نیا، پژوهشگر و مدیرعامل این شرکت، لوح تندیس و جایزه جشنواره بین‌المللی خوارزمی را از دستان دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، دریافت کرد.

 

شایان ذکر است که در شاخه طرح‌های توسعه‌ای گروه تخصصی مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی، سامانه مدیریت هوشمند مصرف آب تنها طرح برگزیده بوده و رتبه‌های اول و دوم احراز نشده‌اند.

سامانه آبیاری هوشمند باباحیدر، با هدف بهبود امنیت آب، غذا و حفظ محیط زیست طراحی شده است. این فناوری پیشرفته که بر پایه پردازش یکپارچه داده‌هایی نظیر اطلاعات مرتبط با آب، خاک، گیاه و اتمسفر استوار است؛ نقش مؤثری در بهره‌برداری بهینه از منابع آبی دارد، به نوعی که کاهش مصرف آب و همچنین افزایش بهره‌وری مصرف آب را به همراه می‌آورد. اجرای این سامانه می‌تواند به پیشرفت قابل توجهی در مدیریت پایدار منابع آبی کشور کمک کند.

 

جشنواره بین‌المللی خوارزمی، یکی از معتبرترین رویدادهای علمی در کشور به عنوان پلتفرمی برای ارائه ایده‌ها و راه‌حل‌های نوآورانه عمل می‌کند. در این مراسم دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، از حضور در جمع نخبگان و برگزیدگان دانشگاهی کشور ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: بشر امروز به دنبال ممکن کردن بسیاری از اموری است که تا همین چند سال قبل غیرممکن تصور می‌شدند و ما با تکیه بر جوانان نخبه، اساتید و دانشگاهیان‌مان می‌توانیم مشکلات کشور را حل کنیم. 

 

دکتر علیرضا عشوری رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در آیین تجلیل از برگزیدگان سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی اظهار داشت: با توجه به هزینه اندک سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش مدیریت هوشمند آبیاری در مقایسه با سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی سامانه‌های نوین آبیاری و همچنین سرمایه‌گذاری جاری در کشت فصلی، این طرح بهترین روش پایدار برای افزایش ضریب خودکفایی محصولات کشاورزی به شمار می‌رود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X

    دریافت مشاوره رایگان کشت/آبیاری